Qui Som

Equipo navidad
Quienes somos equipo
Quienes somos equipo
La meva autoescola

Sobre Nosaltres

Som l’Enric, la Mireia i la Bàrbara, un projecte familiar que va néixer el 2015 fruit de la necessitat d’emprendre una aventura amb personalitat pròpia des d’on poder exercir la nostra estimada professió tal com la sentim i la vivim.
Una autoescola on tu i la teva formació sou el realment important.

Aprendre a conduir és una aventura apassionant i un moment important a la vida d’un. Per això posem tot el nostre esforç perquè et sentis com a casa i sigui un aprenentatge divertit, útil, amb sentit i ànima que et serveixi avui i demà, ja que no seràs la mateixa persona acomiadem amb abraçades un cop aconseguit el teu aprovat.
Per què conformar-se només a obtenir un carnet si pots viure una autèntica experiència ?

Amb el pas del temps el nostre projecte s’ha assentat, hem incorporat persones al nostre equip i ampliat la xarxa de col·laboradors amb què podem posar en pràctica la nostra filosofia de “més col·laborar i menys competir”.

I tot això sense perdre la nostra essència, allò que ens distingeix i ens fa diferents. Perquè de vegades és difícil no deixar-se arrossegar com a persones i com a empresa, però sabem com d’important és mantenir clars el nostre objectiu i els nostres valors per ser autèntics cap a dins i cap a fora. Perquè d’això depèn que tots aquells que passin per casa nostra, alumnes i treballadors, no només l’anomenin, sinó que la sentin “LA MEVA Autoescola”.

Logo lameva

Empreses Collaboradores

El nostre Equip

Coneix el Nostre Equip

MIREIA

Mireia

Directora / Professora
ENRIC

Enric

Professor
BÀRBARA

Bàrbara

Administració / Marketing
Estefi equip

Estefi

Diseny / Marketing
favicon-lameva

La nostra Missió

“Ajudem les persones a convertir-se en conductors lliures, intel·ligents, respectuosos i conscients.”

El 2015, a Barcelona, ​​va néixer un projecte familiar, amb ànima i vocació de servei al ciutadà, LA MEVA AUTOESCOLA.

Responia a la simple voluntat de mostrar-nos al món tal com som i emprendre una aventura pròpia en què es veiés representada la nostra manera d’entendre i de viure la nostra professió. Un projecte aixecat sobre els 2 pilars que creiem essencials, la formació i les persones.

Estem especialitzats en la formació de MOTO i COTXE tant en l’obtenció dels permisos com en altres formacions: iniciació, reciclatge, amaxofòbia (por a conduir), perfeccionament… Sempre oferint-te una formació de qualitat i esforçant-nos perquè et sentis en tot moment com a casa.
Aprendre a conduir és una aventura que obre les portes a la teva llibertat. Vine a ser el protagonista d’una experiència divertida, professional i única. I esperem que després del pas per casa nostra, tu també la puguis anomenar “LA MEVA Autoescola”.

favicon-lameva

La nostra Visió

“Contribuir a la millora de la societat i el planeta formant conductors compromesos amb el dret de tothom a una mobilitat segura, responsable i sostenible”

L’equip de LA MEVA AUTOESCOLA som apassionats, i somiem amb un món on prevalgui el respecte a la vida per sobre de tot; on exercim el nostre dret a la mobilitat sense destruir el planeta, i on es doni el valor que mereix l’aprenentatge com a eina d’evolució i creixement personal i grupal.

Aspirem a lluitar per la millora i actualització del nostre sector, involucrant-nos activament i apropant la nostra professió a la societat operant amb proximitat, transparència i honestedat. Creiem que fer les coses amb sinceritat i ànima fa realment la diferència.

favicon-lameva

Els nostres Valors

Sentim passió i respecte per la nostra professió. La gaudim i la patim. Ho vivim com un feina important ja que tots els conductors passen per les nostres mans i s’espera que la nostra ensenyança transmeti els coneixements i valors que la societat necessita per evolucionar amb convivència i preparació per al futur que ens espera.

Amb la Seguretat Viària. Som formadors vials i per tant som una baula molt important en la lluita per l’objectiu de Zero víctimes de trànsit. Tenim una responsabilitat envers la seguretat viària i la nostra tasca és formar, educar i sensibilitzar els futurs conductors perquè exerceixin el seu dret a la mobilitat amb respecte i responsabilitat.

Responsabilitat Social Corporativa. Operem com a empresa des de principis d’igualtat, ètica i transparència empresarial, respecte a la legalitat i al medi ambient.

Amb el planeta. No podem ignorar el nostre impacte ambiental com a empresa i per aquest motiu anem adaptant la nostra flota, participem de projectes de reforestació, apliquem polítiques de reciclatge, i apropem i formem els nostres alumnes per a aquest nou model de mobilitat que requereix un canvi de tots nosaltres com a usuaris.

Amb el nostre territori. La nostra escola és a Catalunya i tenim un compromís amb la nostra llengua. Per aquest motiu el català és la nostra llengua d’ús per defecte, i oferim la formació en català, a banda, és clar, oferir tot el servei també en castellà i en alguns casos també en anglès.

Amb el nostre sector empresarial. Oferint una formació de qualitat i operant amb bones pràctiques empresarials i professionals. Lluitant per aconseguir el respecte que la nostra professió es mereix.

Amb els nostres alumnes. Per ser coherents i sincers en ser i fer com hem dit que som i fem les coses.

Ser una empresa familiar amb un equip de petites dimensions ens permet mantenir la nostra essència i ser sincers en la nostra manera de fer i ser tant com a empresa com a professionals.

Ens permet conèixer tots els nostres alumnes, les seves necessitats. Podem adaptar-nos-hi, aprendre i créixer junts, i sobretot veure com aconsegueixen els seus objectius i es converteixen en aquests conductors que la societat necessita.

Molts dels nostres alumnes ja no només són clients, sinó que es converteixen en amics.

Som ferms defensors de la col·laboració. Col·laborar ens fa créixer, evolucionar, ampliar la nostra visió i generar un alt valor afegit .

Formar part d’una xarxa ens fa grans tot i ser petits, i LA MEVA tenim un grup de col·laboradors al nostre entorn que ens permet oferir serveis i experiències més completes i/o complementàries als nostres clients.

Testimonis

El que els nostres alumnes opinen de LA MEVA autoescola

PARLEM CATALÀ

T'AGRADARIA FER LA FORMACIÓ EN CATALÀ? ÉS POSSIBLE?

Som un centre lingüísticament responsable. A LA MEVA t’oferim l’opció de realitzar els cursos teòrics a CATALÀ. Llibre, test i classes presencials en català. Sol·licita-ho en el moment de la teva inscripció.

PERMÍS A

SOM L'ÚNICA AUTOESCOLA QUE REALITZA EL PERMÍS A AMB UNA MOTO 100% ELÈCTRICA

Mira-la bé!!! És bonica veritat? I moderna, potent, silenciosa, neta, sostenible, pura tecnologia i el més important, 100% elèctrica!!
Si busques un Curs per al permís A diferent la nostra proposta t’encantarà!

Portada video moto electrica