LA MEVA AUTOESCOLA

Cursos Més Populars

PARLEM CATALÀ

T'AGRADARIA FER LA FORMACIÓ EN CATALÀ? ÉS POSSIBLE?

Som un centre lingüísticament responsable. A LA MEVA t’oferim l’opció de realitzar els cursos teòrics a CATALÀ. Llibre, test i classes presencials en català. Sol·licita-ho en el moment de la teva inscripció.

PERMÍS A

SOM L'ÚNICA AUTOESCOLA QUE REALITZA EL PERMÍS A AMB UNA MOTO 100% ELÈCTRICA

Mira-la bé!!! És bonica veritat? I moderna, potent, silenciosa, neta, sostenible, pura tecnologia i el més important, 100% elèctrica!!
Si busques un Curs per al permís A diferent la nostra proposta t’encantarà!

Portada video moto electrica
QUI SOM

LA MEVA Autoescola

Som l’Enric, la Mireia i la Bàrbara, un projecte familiar que va néixer el 2015 fruit de la necessitat d’emprendre una aventura amb personalitat pròpia des d’on poder exercir la nostra estimada professió tal com la sentim i la vivim.

Una autoescola on tu i la teva formació sou el realment important.

Aprendre a conduir és una aventura apassionant i un moment important a la vida d’un. Per això posem tot el nostre esforç perquè et sentis com a casa i sigui un aprenentatge divertit, útil, amb sentit i ànima que et serveixi avui i demà, ja que no seràs la mateixa persona quan comencis que quan ens acomiadem amb abraçades un cop aconseguit el teu aprovat.

Per què conformar-se només a obtenir un carnet si pots viure una autèntica experiència ?

SOM DIFERENTS PERQUÈ HO NECESSITES:

reciclaje

Reciclatge Cotxe

Tens el carnet, però no condueixes. Per què? Hi ha un munt de respostes a aquesta pregunta però el que és important és…
Vols tornar a conduir? Com et sentiràs si ho intentes? I si a sobre ho aconsegueixes? T'esperem per tornar a conquerir la teva llibertat, junts.

iniciacion

Iniciació Moto

Que difícil que és moure's per Barcelona amb cotxe! I aparcar ja és missió impossible!
T'iniciem al món de les 2 rodes. Poca inversió a canvi de molta diversió!

ventajas

Avantatges

Gràcies a la nostra filosofia de "més col·laborar i menys competir", els nostres alumnes es beneficien de descomptes que els ofereixen els nostres col·laboradors: formació, lloguer de motos o cotxes, adquisició de cotxes o motos, accessoris per a motorista, assegurances, …

TESTIMONIS

El que els nostres alumnes opinen de
LA MEVA autoescola

Els nostres alumnes destaquen l’eficiència de la nostra gestió, la professionalitat dels nostres formadors, la diversió i el bon resultat del seu procés d’aprenentatge, i haver-se sentit acompanyats i com a casa.