Permís B

Permís B

A què t'autoritza?

A conduir un vehicle de motor de MMA màxim 3500Kg i 9 ocupants: cotxe, furgoneta, camió….
Si obtens el permís amb canvi automàtic només t’autoritzarà a conduir vehicles automàtics.

Quins requisits cal complir?

Tenir 18 anys
Certificat mèdic

Quina formació has de fer?

Examen de Teòrica Comú
Examen de Circulació

A LA MEVA tenim la nostra pròpia manera de fer les coses. Creiem que l’aprenentatge té millor resultat si hi ha interacció entre persones, si podem dialogar, compartir, entendre el perquè, transmetre i viure junts. Per això apostem per una formació presencial, àgil però sense presses, adaptada a tu, divertida, eficient i amb el màxim acompanyament i sentit formatiu possible perquè sigui útil per convertir-te en el conductor que vols ser. Aquí t’expliquem com és fer la part teòrica a LA MEVA. Si t’animes anirem junts fins al teu APTE!!!
permiso-b
Teòrica Online
Encara que creguem en la presencialitat, sabem que no sempre és possible. Així que també t’oferim la possibilitat de rebre la formació teòrica amb un professor virtual perquè ho puguis fer al teu aire però sense perdre la qualitat de la formació. Tot i així, no et deixem sol@, sempre tindràs accés directe al nostre professor@ al grup de Telegram de suport per a totes les consultes i ajuda que necessitis.
Teòrica Català
Som una escola lingüísticament responsable. Compromesos amb el nostre territori i socis de Plataforma per la Llengua. A LA MEVA podràs realitzar tota la teva formació en català si així ho sol·licites. T´oferim la teòrica presencial en català, el llibre de text, l´accés a la plataforma de Test, l´examen teòric, tot en català. A més de l’atenció, tota la documentació, els tràmits amb la DGT i després les classes pràctiques, és clar. Si vols, a LA MEVA, pots.
Jornada Teòrico-Pràctica
Les nostres formacions teòriques inclouen una jornada teòrico-pràctica. Aquesta jornada consisteix en una formació teòrica de coses pràctiques i útils per a solucionar situacions reals que en algun moment de la teva vida de conductor necessitaràs. T’explicarem què fer si necessites canviar una roda, si necessites posar les cadenes, si perds punts, si has d’omplir un “parte amistós”. Volem que les nostres formacions vagin més enllà de la superació d’un examen perquè al centre d’aquest procés, i el més important, ets TU i allò que et doni seguretat i autonomia.
 • Horaris classes: de 9 a 13:30 i de 15 a 20:30h
 • Durada classes: 45′ o 90′
 • Vehicle: Seat Leon FR 130cv canvi manual
 • Inici i fi a l’Autoescola perquè ja és a prop de les zones d’examen
 • Mateix professor i vehicle per tenir un seguiment personalitzat del teu procés
 • App per seguir el teu mateix@ els teus avenços
Per què escollir-nos?

Si estàs interessat en alguna de les nostres formacions, escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu.


  Formacions relacionades

  PARLEM CATALÀ

  T'AGRADARIA FER LA FORMACIÓ EN CATALÀ? ÉS POSSIBLE?

  Som un centre lingüísticament responsable. A LA MEVA t’oferim l’opció de realitzar els cursos teòrics a CATALÀ. Llibre, test i classes presencials en català. Sol·licita-ho en el moment de la teva inscripció.