Curs Perfeccionament

Curs Perfeccionament

Quins requisits has de complir?

Tenir el Permís A2 o en vigor
Moto pròpia en bon estat i documentació en regla
Equipament complet motorista
Ganes d'aprendre i passar-ho bé

Com ho fem?

Horari a convenir. Generalment dissabte matí
Durada aprox. 5h
Inclou: Briefing+Ruta amb parada+Cloenda+Diploma
Inici i fi a l'Autoescola
Cada participant aportarà la seva pròpia moto.

Possiblement et preguntes: Per què necessito fer un Curs de Perfeccionament si ja tinc el
carnet?

Som molt conscients que, inevitablement, la formació que donem a l’autoescola per a l’obtenció de qualsevol permís de moto, és molt bàsica i molt enfocada a passar el tipus d’examen que es realitza actualment. Però sabem que no és suficient per a poder obtenir un alt rendiment de la teva moto, gaudint al màxim amb el mínim risc. Aquest curs està dirigit majoritàriament a aquells que fa poc que s’han iniciat al món de la moto o encara no tenen molta experiència. Encara que estiguis començant, sabem que et fa il·lusió sortir a la carretera, anar d’excursió amb companys, gaudir de la moto i els revolts.

T’oferim la possibilitat de conèixer les tècniques bàsiques de conducció que necessites per a fer més segura i divertida la teva conducció des de bon inici. Treballarem la posició de conducció, la mirada, l’anticipació, la tècnica de frenada, el traçat de revolts, la conducció en tota mena de vies i la circulació en grup.

Consisteix en una petita part teòrica i una ruta en vies obertes al trànsit amb un formador que t’ajudarà a millorar la teva tècnica i aconseguir millorar el teu nivell.

Un bon conductor és conscient que mai deixa d’aprendre. Incorporar més coneixements, més recursos i gaudir de noves experiències et permetrà millorar i gaudir de la teva moto. Vinga!, que la carretera ens espera!

Per què escollir-nos?
MOTO GRUPO

Si estàs interessat en alguna de les nostres formacions, escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu.


  Formacions relacionades

  PERMÍS A

  SOM L'ÚNICA AUTOESCOLA QUE REALITZA EL PERMÍS A AMB UNA MOTO 100% ELÈCTRICA

  Mira-la bé!!! És bonica veritat? I moderna, potent, silenciosa, neta, sostenible, pura tecnologia i el més important, 100% elèctrica!!
  Si busques un Curs per al permís A diferent la nostra proposta t’encantarà!

  Portada video moto electrica