Por a Conduir (Amaxofòbia)

Por a Conduir (Amaxofòbia)

Quins requisits has de complir?

Tenir el Permís B en vigor
Valentia per a donar-te una altra oportunitat
Paciència i autocomprensió

Com ho fem?

Classes de 45’ i de 90’
Circulació per ciutat i per carretera
Horaris matí i tarda
Amb cotxe manual (Amb marxes)

Amaxofòbia és el terme mèdic per designar una por intensa i irracional davant la situació de conduir un vehicle o fins i tot davant l’anticipació d’aquesta situació temuda.

Patir amaxofòbia no és només una qüestió de sentir respecte, poca confiança o por de conduir. Les persones afectades experimenten pensaments relacionats amb la por de morir per patir o provocar un accident, o perdre el control. Senten ansietat, sudoració, taquicàrdia, mareig, manca d’aire… durant la conducció o només en pensar que han de conduir.

Aquesta por, encara que la persona sigui conscient que és irracional, de vegades és difícil de comprendre i d’afrontar, i pot portar a evitar completament la situació desagradable i deixar de conduir.

A La Meva Autoescola hem treballat colze a colze amb la Clínica de l’Ansietat durant anys col·laborant en el seu programa conduir sense por així que comptem amb l’experiència i la sensibilitat necessària.

Junts valorarem si és un cas que podem afrontar des de l’Autoescola o si requereix professionals de la psicologia.

Un últim consell. Tenir por a conduir és una circunstància. La Amaxofòbia defineix el problema, no et defineix a tu. No et jutgis durament i don’t l’oportunitat de vèncer aquesta dificultat amb grans dosis de paciència, temps i comprensió. Tu pots.

Per què escollir-nos?

Si estàs interessat en alguna de les nostres formacions, escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu.


    Formacions relacionades

    PARLEM CATALÀ

    T'AGRADARIA FER LA FORMACIÓ EN CATALÀ? ÉS POSSIBLE?

    Som un centre lingüísticament responsable. A LA MEVA t’oferim l’opció de realitzar els cursos teòrics a CATALÀ. Llibre, test i classes presencials en català. Sol·licita-ho en el moment de la teva inscripció.